woensdag 5 januari 2011

American Crew Trichology Anti Haaruitval Shampoo en Concentrate

Er is een (relatief) nieuw haargroeimiddel "overgewaaid" vanuit de Verenigde Staten. Het is het Trichology Hair Recovery System van American Crew.

American Crew is een exclusief merk dat zo'n 15 jaar bestaat en zich bezig houdt met verzorgingsprodukten voor mannen. Op hun website vind je een uitgebreid promotiefilmpje over dit produkt.

Shampoo met daarnaast 'Concentrate' of 'Patch'
Het Trichology Hair Recovery System bestaat uit een shampoo met daarnaast een lotion/ampullen ('Concentrate') of een pleister ('Patch'). Het concept richt zich op het neutraliseren van het DHT-effect (dat haaruitval veroorzaakt) en daarnaast het voeden van de hoofdhuid en haarzakjes met vitaminen en mineralen.




De shampoo onderdrukt het DHT-effect. De lotion en de pleister bevatten de voedingsmiddelen voor de hoofdhuid en haarzakjes. De pleister ('patch') is een nieuw concept. Je kunt deze aanbrengen voor het slapen gaan, bijvoorbeeld frontaal.
Het produkt-concept kun je dagelijks gebruiken.

Ingrediƫnten
De produkten bevatten de volgende ingrediƫnten: Hop, Rozemarijn, Swertie, Silicium, Panthenol, Mineralen en vitaminen.

Waar verkrijgbaar ?
In de Verenigde Staten is het verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons. In Nederland kun je de Trichology Hair Recovery Shampoo kopen bij Hairworldshop.

De ampullen met 'Concentrate' zijn verkrijgbaar in een set voor een intensieve kuur en een onderhouds- of preventieve kuur.

Informatieve promotiefilm op Website American Crew
Op de website van American Crew vind je hier een informatieve promotiefilm over het Trichology Hair Recovery System.

Alternatieven voor Trichology Hair Recovery System
In dit artikel kun je lezen welke alternatieve haargroeimiddelen er zijn voor Trichology.
Specifieke informatie over het tegengaan van inhammen vind je hier.