woensdag 9 november 2011

Hairgro Capsules en Shampoo

Al een tijdje geleden berichtte ik over Hairgro. Inmiddels zijn we weer een jaar verder en Hairgro is op steeds meer plaatsen verkrijgbaar.

Hairgro is een natuurlijk haargroeimiddel dat verkrijgbaar is in de vorm van capsules en shampoo. Het produkt richt zich op het verbeteren van de (doorbloeding) van de haarwortels en het vitaliseren van het haar.


Fenegriek
Belangrijkste bestanddeel is het Fenegriek extract. Dit is afkomstig van de Fenegriek-plant. Naast dat Fenegriek in de keuken wordt gebruikt, heeft het ook een medicinale toepassing. Fenegriek is rijk aan ijzer en koper, waardoor het prestaties kan verbeteren.

Daarnaast bevat het saponine en coumarinen, die een positief effect op de doorbloeding van aderen (kunnen) hebben).

Naast Fenegriek bevatten de produkten van Hairgro onder meer vitamine B om de conditie van je haar te verbeteren. Hairgro geeft aan dat tijdens een onderzoek bleek dat bij ruim 82% van de deelnemers het haar voller en dikker is geworden.Capsulekuur en shampoo
Naast de capsulekuur (60 capsules voor ca. € 38 - € 55) beveelt men aan de shampoo (ca. € 12 - € 17) van Hairgro te gebruiken.

De shampoo bevordert de bloedcirculatie van de hoofdhuid, is goed voor de haarwortel en de conditie van het haar en draagt bij aan voller en dikker haar.

Voor de aanvangskuur wordt aanbevolen 4 maanden lang minimaal 2 capsules per dag te nemen. Daarna een onderhoudskuur van 1 capsule per dag.

De prijsstelling van het produkt is zeker interessant. Voordeel in mijn ogen is dat het produkt op natuurlijke basis is.Hairgro capsules zijn verkrijgbaar bij:
Hairgro kuurshampoo is verkrijgbaar bij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten