maandag 27 september 2010

Ervamatin


Ervamatin

Ervamatin Power is een haargroeimiddel op basis van natuurlijke ingrediënten. Naast het stoppen van haaruitval, gaat het vet haar en roos tegen. De gebruikte ingrediënten zijn onder meer afkomstig uit de Amazone.

Ervamatin richt zich op het verbeteren van de bloedcirculatie in uw hoofdhuid. Doordat het de bloedvaten wijder maakt,wordt voorkomen dat het enzym Alpha Reductase, waardoor uw hormoonhuishouding verandert en haaruitval ontstaat, niet vrijkomt.

Ervamatin voedt de hoofdhuid en gaat bovendien schimmelinfecties tegen en herstelt beschadigde haarzakjes. Zo bevordert u de
groei van nieuwe haren en worden kalende plekken gaandeweg verkleind. Doordat het produkt overtollige oliën op de hoofdhuid verwijdert zullen de haarzakjes beter groeien en beter gehydrateerd zijn. Het middel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.




Behandeling met Ervamatin
Ervamatin is een lotion die u 's morgens en 's avonds op de hoofdhuid aanbrengt en in masseert. Om Ervamatin goed te gebruiken dient u het gedurende de behandelfase 2x per dag aan te brengen op de hoofdhuid.

Een behandeling met Ervamatin duurt minimaal 4 maanden en kent 2 fases:

  • 1) fase 1 (1 flacon): een fase van 2 maanden waarin een basis wordt gelegd door het versterken van de haarzakjes en haarwortels;
  • 2) fase 2 (1 flacon): vanaf circa 3 maanden begint er weer nieuwe haargroei te ontstaan. Deze fase duurt 2 maanden of wat langer en geeft een indicatie van de mate waarin Ervamatin aanslaat.




Naast de lotion is een ondersteunde shampoo verkrijgbaar.

een volledige behandelingsfase voor 4 maanden met Ervamatin bestaat dus uit 2 flacons lotion (200 ml) en 1 shampoo.

Verkrijgbaar
Ervamatin is in Nederland verkrijgbaar bij onder meer:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten