woensdag 10 februari 2010

Dercos Aminexil SP94


Dercos Aminexil SP94

Dercos Aminexil SP94 van Vichy is een haargroeimiddel dat zich richt op het verminderen van het collageen rondom de haarwortel. Door de werkzame stoffen 1,5% Aminexil en 0,10% SP94 wordt de druk op de haarwortel verminderd en blijft deze steviger. Het product is al enkele jaren op de markt. Er is variant voor mannen én een variant voor vrouwen.

Verder dringt het middel diep in de hoofdhuid en haarwortel zodat de haarvezels worden gestimuleerd en steviger worden. Het middel is hypoallergeen en bevat geen kleurstoffen. Bijwerkingen zijn niet bekend. Dercos Aminexil SP94 is niet vettig en plakt dus niet.




Uit testen blijkt dat binnen 3 weken al een positief effect op de haaruitval wordt opgemerkt. Daarnaast heeft het ook duidelijk een verstevigend effect op het haar.

2 kuren per jaar; 1 kuur duurt 6 weken
Aanbevolen wordt om circa 2 kuren (van 6 weken) per jaar te volgen. Een kuur bestaat uit 1 flesje per dag of minimaal 3 flesjes per week gedurende 6 weken om een significant verschil te verkrijgen.

In Nederland is Dercos Aminexil SP94 voor mannen onder meer verkrijgbaar bij:
De Online Drogist.

In Nederland is Dercos Aminexil SP94 voor vrouwen onder meer verkrijgbaar bij:
De Online Drogist.

Haarverlies toch wel een probleem voor je partner?

Altijd gedacht dat het voor je partner niet zo erg is dat je in de loop der jaren je 'wilde' verliest? Dat dacht ik zelf ook, maar uit onderzoek in de Verenigde Staten blijkt dat dit toch wat genuanceerder ligt.

40% van de vrouwen heeft liever een dikke dan een kale echtgenoot
Op nu.nl vond ik dit artikel waaruit blijkt dat 40% van de vrouwen liever een dikke dan een kale echtgenoot hebben. Verder blijkt het merendeel van de vrouwen zich niet aangetrokken te voelen tot mannen met dunner wordend haar.




95% kaalheid is erfelijk
Daarnaast blijkt uit het onderzoek dat er veel verwarring is over de oorzaken van kaalheid. Veel mensen denken ten onrechte dat stress een belangrijke oorzaak. Uiteindelijk bepaalt erfelijkheid voor 95% de kansen op kaalheid voor de man.

Lees het gehele artikel op nu.nl.