vrijdag 7 oktober 2016

Bionnex Organica Anti Haarverlies

Opkomst van haargroei shampoos

Haargroei shampoos zijn hot de laatste jaren. Kijk alleen maar naar Alpecin waarover dit blog reeds in 2013 schreef. Inmiddels sponsort deze Duitse firma een mondiale wielerploeg. Dat kan niet alleen maar het gevolg zijn van goede marketing. Marketing is uiteraard erg belangrijk, maar een slecht product dat zijn beloftes niet waarmaakt, is niet te verkopen.

De opkomst van Alpecin en gelijksoortige shampoos zit 'm vooral in het feit dat ze de laatste jaren beter zijn geworden. Onderzoek en productinnovaties kunnen interessante producten opleveren. Bionnex Anti Haarverlies is mogelijk zo'n shampoo.





Over Bionnex

Bionnex is een relatief nieuwe speler op de markt van verzorgingsproducten. Begonnen in 2010 en inmiddels verkrijgbaar in 26 landen, zet deze firma in op R&D en producten met natuurlijke ingrediënten. Opvallend is dat ze op het gebied van haarverlies een shampoo aanbod hebben, gesegmenteerd naar haartype:
Daarnaast is er nog een Conditioner en een Serum verkrijgbaar. De producten zijn geschikt voor zowel mannen áls vrouwen.



Bionnex
Bionnex Anti haaruitval



 

Vitis Complex CX 25

Bionnex heeft een plantaardige formule samengesteld: Vitis Complex CX 25. Deze werkt als een 3-traps raket:
  1. Het onderdrukken van de vorming van DHT (= overproductie DHT is oorzaak van haaruitval bij mannen);
  2. Verbeteren haarfollikels door celstimulatie;
  3. Hoofdhuid in betere conditie brengen.

De Vitis Complex CX 25 formule bevat naast DHT-blockers, anti-oxidanten en ingrediënten om de
hoofdhuid te conditioneren.






 

Gebruik van Bionnex Organica

Het serum bevat een sterkere concentratie van het extract, en het wordt aanbevolen deze naast de shampoo te gebruiken. Beide producten kunnen dagelijks gebruikt worden. Het effect op haaruitval zou binnen 3 tot 6 maanden merkbaar moeten zijn. Nadeel is wel dat er mogelijk een terugval ontstaat zodra je stopt met Bionnex.



Oordeel


Bionnex Organica maakt op ons een serieuze indruk en lijkt het overwegen waard om te gebruiken als anti haaruitval shampoo. De shampoos kosten circa € 10 en het serum ruim € 30. Dus voor minder dan € 100 ben je klaar en zou je binnen 6 maanden enig effect kunnen merken.



Waar te koop?


Bionnex Organica Anti Haarverlies is online te bestellen via onderstaande webshops: