donderdag 26 september 2013

Nisim Shampoo en Nisim Extract

Positieve reviews
Afgelopen las ik op een Amerikaans blog een uitgebreide review over de producten van Nisim.

Deze haargroeimiddelen kende ik al een tijdje, maar ik besteedde er nooit zoveel aandacht aan. Todat ik deze uitgebreide review las.

De conclusie van het stuk was dat Nisim eigenlijk geen negatieve bijwerkingen had, omdat het natuurlijke ingrediƫnten bevat. Daarnaast waren er bij verschillende mensen snel resultaten te zien.


Bij sommige al binnen 2 weken. Degene bij wie het effect had waren mensen met dunner worden haar, beginnende haaruitval dus. Het had effect op zowel mannen als vrouwen. De blogger was eigenlijk, tot zijn eigen verrassing, behoorlijk positief over Nisim.


Hierop heb ik naar meer ervaringen over Nisim gezocht en uiteraard naar de middelen zelf gekeken. Ook deze ervaringen waren behoorlijk positief. Als mensen een cijfer moesten geven, gaven ze het product een dikke 7. Daarom vind ik het waard om Nisim op dit blog te vermelden.


De producten
Nisim was bij mij vooral bekend van de haargroei versneller F.A.S.T.. Het anti-haaruitval programma van Nisim valt uiteen in een 2-tal takken.


Nisim Shampoo
De eerste tak zijn de shampoo's die zich richten op het stoppen van de haaruitval. De shampoo heeft een onderdrukkend effect op het DHT-hormoon (dihydrotestosterone), het mannelijke hormoon dat kaalheid veroorzaakt. Voor diverse typen haar (normaal, vet) is het verkrijgbaar. Je doet ongeveer 4 tot 6 weken met een fles. De shampoo bevat onder meer vitamine B extracten en hairconditioning ingrediƫnten.

Waar kun je Nisim shampoo kopen?



Nisim Extract
Naast de shampoo's zijn er de extracten, te vergelijken met de extracten van Bioxsine. De extracten kunnen worden gebruikt om de haargroei weer op te bouwen. Voor de extracten geldt dat deze [uiteraard ;-)] alleen werkzaam zijn in combinatie met de shampoo. Ook deze zijn weer verkrijgbaar bij Drogisterij.net:




Voor een compleet programma Nisim ben je dus een kleine 80 Euro kwijt. Je bent er wel een aantal maanden zoet mee en er wordt gezegd dat je heel snel resultaten ziet.