maandag 27 september 2010

Bioxsine(Bioxcin)

In de rechterkolom vind je het inhoud-linkoverzicht met informatie over Dercos Aminexil SP94,Ervamatin en HairGro!


Bioxsine(Bioxcin) is een relatief nieuw haargroeimiddel dat ontwikkeld is in Turkije. Men geeft aan dat uit onderzoeksresultaten blijkt dat bij 80% to 90% van de gebruikers de haaruitval tot stilstand werd gebracht en er nieuwe haargroei werd waargenomen. Daarnaast heeft het een revitaliserend en verstevigend effect op het haar.



De behandeling met Bioxsine bestaat uit een serum en eventueel shampoo. De shampoo wordt aanbevolen als aanvullende behandeling voor het serum (ampullen). Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voor zover bekend zijn er geen bijwerkingen.

Bioxsine is op plantaardige basis en heeft een pH waarde die geschikt is voor de hoofdhuid wat geen allergische reactie of irritatie veroorzaakt. Het is tevens een flinke "vitamineboost" voor je haren en hoofdhuid.


Onderzoeksresultaten
Uit klinisch onderzoek blijkt dat, na 2 maanden van Bioxsine-gebruik, bij 80% tot 90% van de gebruikers de haaruitval verminderde en de haargroei weer toenam. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat bij langdurig (8 maanden) en regelmatig gebruik van Bioxsine shampoo en ampullen de volgende resultaten werden geboekt:
- bij 70% van de gebruikers werd haaruitval voorkomen;
- roos was in 64% van de gevallen verdwenen;
- bij 40% ontstond nieuwe haargroei.
-->


Het middel is verkrijgbaar in diverse Europese landen waaronder Duitsland, België, Portugal en Nederland. De shampoo is verkrijgbaar in een variant voor normaal/droog haar en één voor vet haar. Bioxsine is in Nederland verkrijgbaar bij:
De Online Drogist;
Drogisterij.net;
Wehkamp.


3 Behandelfases
Bioxcine kent een 3-tal behandelfases:

*  een intensieve behandelfase van 48 dagen;
*  een onderhoudende behandeling van 12 weken;
*  een aanvullende behandeling van 24 weken.

Intensieve behandelfase (24 flacons)
Gedurende de eerste fase wordt om de dag 1 flacon gebruikt. In totaal worden dus 24 flacons gebruikt (1 doos). Het resultaat van deze behandeling is een vermindering van de haaruitval en een verbetering van de kwaliteit van het haar.

Onderhoudende behandelfase (24 flacons)
Gedurende deze periode worden per week 2 flacons gebruikt. Belangrijkste doelstelling van deze fase is het stoppen van de haaruitval. Daarnaast wordt het haar versterkt en dikker. Nieuwe haargroei is mogelijk in de vorm van fijne haartjes.

Aanvullende behandelfase (24 flacons)
In deze periode wordt 1 flacon per week gebruikt. In deze fase komen de effecten van Bioxsine het beste tot uitdrukking.

Het wordt aanbevolen haarprodukten zoals gel of conditioner mogen worden gebruikt na het aanbrengen van BIOXSINE Serum.

Ingrediënten
Bioxsine bevat onder meer de natuurlijke componenten Myricetin en Kaepmherol. Myricetin is een natuurlijk ingrediënt (anti-oxydant) dat in fruit en groente voorkomt. Het unieke ingrediënt BIOCOMPLEX B11 zorgt, in combinatie met flavonoïden (Myricetin), niet-verzadigde vetzuren, bètasytosterol en zink voor een
vermindering van de haaruitval. Het produkt is Ph-neutraal en bevat geen kleurstoffen.

Hairgro


Hairgro

HairGo is een vrij recent haargroeimiddel. De reacties op internet zijn behoorlijk positief. HairGro is zowel geschikt voor mannen als vrouwen met haaruitval.
Uit een Duits onderzoek blijkt dat bij liefst 83% van de deelnemers haaruitval stopte en nieuwe haargroei ontstond.





HairGro is een natuurlijk haargroeisupplement. Het helpt de groei van nieuwe haarwortels, waardoor het haar dikker en gezonder wordt. Het belangrijkste ingrediënt in de HairGro Capsules is het Fenegriek extract. Dit extract komt uit de zaden van de Fenegriekplant. en werd al door de Indianen gebruikt als middel tegen haarverlies. Fenegriek verwijdt de bloedvaten die de haarwortels voeden. De B-vitaminen in de capsule zorgen voor gezond en vitaal haar.



HairGro is verkrijgbaar als shampoo en capsules. Een gecombineerd gebruik van beide produkten wordt aanbevolen. In Nederland is HairGro verkrijgbaar bij:

Ervamatin


Ervamatin

Ervamatin Power is een haargroeimiddel op basis van natuurlijke ingrediënten. Naast het stoppen van haaruitval, gaat het vet haar en roos tegen. De gebruikte ingrediënten zijn onder meer afkomstig uit de Amazone.

Ervamatin richt zich op het verbeteren van de bloedcirculatie in uw hoofdhuid. Doordat het de bloedvaten wijder maakt,wordt voorkomen dat het enzym Alpha Reductase, waardoor uw hormoonhuishouding verandert en haaruitval ontstaat, niet vrijkomt.

Ervamatin voedt de hoofdhuid en gaat bovendien schimmelinfecties tegen en herstelt beschadigde haarzakjes. Zo bevordert u de
groei van nieuwe haren en worden kalende plekken gaandeweg verkleind. Doordat het produkt overtollige oliën op de hoofdhuid verwijdert zullen de haarzakjes beter groeien en beter gehydrateerd zijn. Het middel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.




Behandeling met Ervamatin
Ervamatin is een lotion die u 's morgens en 's avonds op de hoofdhuid aanbrengt en in masseert. Om Ervamatin goed te gebruiken dient u het gedurende de behandelfase 2x per dag aan te brengen op de hoofdhuid.

Een behandeling met Ervamatin duurt minimaal 4 maanden en kent 2 fases:

  • 1) fase 1 (1 flacon): een fase van 2 maanden waarin een basis wordt gelegd door het versterken van de haarzakjes en haarwortels;
  • 2) fase 2 (1 flacon): vanaf circa 3 maanden begint er weer nieuwe haargroei te ontstaan. Deze fase duurt 2 maanden of wat langer en geeft een indicatie van de mate waarin Ervamatin aanslaat.




Naast de lotion is een ondersteunde shampoo verkrijgbaar.

een volledige behandelingsfase voor 4 maanden met Ervamatin bestaat dus uit 2 flacons lotion (200 ml) en 1 shampoo.

Verkrijgbaar
Ervamatin is in Nederland verkrijgbaar bij onder meer: